Klantcases Privé

Lees hier verschillende cases van klanten met betrekking tot hun privé gerelateerde zaken.

Optimale belastingbesparing bij investering in vastgoed

Bij beslissingen rondom de aankoop van vastgoed is het rendement dat je op dat vastgoed gaat maken doorslaggevend. Daarom is het belangrijk dat je bij de aankoop de juiste juridische, fiscale en financiële keuzes maakt. Een goede analyse vóór de daadwerkelijke aankoop en integraal advies en begeleiding tijdens de aankoop zijn daarvoor cruciaal.

Lees meer »

Duidelijkheid over inkomen geeft genoeg rust om vroegtijdig te stoppen

Er komt een moment waarop een ondernemer wil gaan genieten van het vermogen dat hij heeft opgebouwd. Dat moment kan zich mogelijk eerder aandienen dan verwacht. Het is belangrijk om goed zicht te hebben op je inkomen vóórdat je besluit om te stoppen. Dat voorkomt dat je spijt krijgt van je beslissing, omdat je financieel niet lekker door kunt gaan met je leven.

Lees meer »

Inzicht in inkomen en alimentatie veilig gesteld: echtscheiding geregeld

Bij een echtscheiding maken echtgenoten afspraken over partner- en kinderalimentatie, als die volgens de wettelijke regels betaald moeten worden. Die partneralimentatie is vaak nodig voor de echtgenote om een herstart op de arbeidsmarkt te maken, zodat ze in haar eigen inkomen kan gaan voorzien. Pas daarna kan de echtscheiding geregeld worden.

Lees meer »

Wat is jouw vraag?

Of bel ons voor een persoonlijke kennismaking.