Expertises

Ondernemen is topsport

Als hightech ondernemer ben je elke dag bezig om te bouwen aan zakelijk en persoonlijk succes. Je hebt een goede vaktechnische basis en al flink wat ervaring opgebouwd. Daar los je veel mee op.

Weten wanneer je een specialist moet inschakelen

Maar soms merk je dat er vraagstukken zijn waarbij je andere expertises nodig hebt. Expertises die je zelf niet hebt en ook niet in jouw bedrijf aanwezig zijn. Als je op tijd specialisten met die expertises inschakelt, voorkom je dat je vastloopt, zowel zakelijk als privé. Of dat je een suboptimale oplossing kiest, waar je later spijt van krijgt. 

Voor ieder vraagstuk de juiste expertise

Als ervaren specialisten begrijpen wij hoe een complex vraagstuk jou en jouw bedrijf raakt.

Fiscale, juridische, financiële en organisatorische vraagstukken en problemen hebben nu eenmaal een grote impact op jou als ondernemer en als mens, als ze niet snel opgelost worden. Niets er aan doen kost je elke dag geld. Vaak neem je die problemen ook mee naar huis, met alle stress van dien.

Comprato zorgt er voor dat dit patroon doorbroken wordt en dat het vraagstuk opgelost wordt. We hanteren daarvoor steeds onze effectieve en efficiënte werkwijze.

Expertises Bedrijf

Bekijk hier onze expertises gerelateerd aan bedrijf en ondernemen

Start bedrijf

Je hebt mooi product en je wil daarmee een eigen bedrijf beginnen, maar je loopt tegen allerlei zaken aan die eerst geregeld moeten worden. Je zoekt duidelijkheid en ondersteuning.

Aankoop bedrijf

 

Je wilt voor jezelf beginnen en wilt een bedrijf kopen. Maar je loopt tegen zaken aan die eerst aandacht nodig hebben. Je wil weten hoe je het bedrijf het beste kunt kopen. 

Bedrijfsgroei

Je bedrijf heeft altijd goed gegroeid. Maar je loopt tegen allerlei zaken aan die het groeiproces tegenhouden. Je wil duidelijkheid zodat je kunt doorgroeien.

Samenwerking en participatie

Je bedrijf groeit gestaag en je wil vooruit, maar je ziet nieuwe kansen die je niet alleen kunt oppakken. Je wil advies over samenwerking en participatie inwinnen. 

Internationale groei

Je ziet kansen voor jouw bedrijf in het buitenland. Maar je wil geen tijd en geld verliezen door verkeerde beslissingen. Je hebt behoefte aan een duidelijk antwoord op jouw vragen.

Bedrijfs-herstructurering

Je bedrijf is gegroeid en er hebben veranderingen plaatsgevonden. Maar het rendement blijft te laag en de risico's te hoog. Je wil duidelijkheid zodat je kunt blijven doorgroeien. 

Beëindiging samenwerking

Samen met een mede-eigenaar of participant heb je je bedrijf laten groeien. Maar je komt erachter dat deze persoon niet meer de juiste partij is. Je zoekt een oplossing. 

Verkoop bedrijf

Je bedrijf is succesvol en het is tijd om het te verkopen. Maar je loopt tegen zaken aan die eerst aandacht nodig hebben. Je wil weten hoe je je bedrijf zo goed mogelijk verkoopt. 

Expertises Privé

Bekijk hier alle expertises gerelateerd aan jouw privé-situatie

Ondernemersinkomen

Je werkt hard en bent druk bezig met je onderneming. Maar hoe zorg je ervoor dat je jezelf genoeg uitkeert  en voorzieningen treft? Je wil dit nu geregeld hebben zodat je salaris krijgt waar je recht op hebt.

Vastgoed en vermogen

Je bent ondernemer en een deel van je vermogen zit in (bedrijfs)vastgoed. Maar hoe zorg je dat dit vermogen zo goed mogelijk rendeert en risico's afdekt? Je wil de waarde van je vastgoed en vermogen verbeteren. 

Echtscheiding

Je zit midden in een echtscheiding en dit geeft zowel thuis als op het werk enorme spanningen. Maar krijg je wel voldoende steun? Je wil de echtscheiding geregeld hebben zodat je je leven weer langzaam kunt oppakken. 

Oudedagsvoorziening

Je wil onbezorgd kunnen leven en zorgen dat nabestaanden financieel goed achterblijven. Maar heb je dit afdoende geregeld? Je wilt je oudedagsvoorziening goed geregeld hebben zodat je je volledig kan concentreren op je bedrijf.

Vermogensoverdracht

Je vermogen uit je onderneming groeit hard en je wil je kinderen een goede start geven. Maar je loopt tegen allerlei zaken aan die eerst aandacht nodig hebben. Je wil hierover meer duidelijkheid en zoekt hulp zodat je je kinderen een kickstart kan geven. 

Klantcases

We hebben al vele ondernemers geholpen.