Gratis Quickscan

Waarom een Quickscan voor jouw vraag

Graag geven we snel een eerste antwoord op jouw vraag, via een Quickscan. We gaan namelijk zorgvuldig om met jouw tijd en geld. Alleen als we jou toegevoegde waarde kunnen leveren, gaan we aan de slag. Daar zijn we eerlijk over. Mocht we niet van waarde kunnen zijn, dan verwijzen we je door naar specialisten die jou kunnen helpen.

Hoe werkt de Quickscan?

Lever ons online de benodigde informatie aan via het formulier op deze pagina. We skypen of bellen je op het door jou op te geven voorkeurstijdstip (mogelijk tot 's avonds 20.00 uur). Hierdoor kunnen we je sneller en makkelijker helpen. Reken voor dit gesprek ongeveer 30 minuten. 

Hoe bereid je jezelf voor op het Quickscan gesprek?

Uiteraard wil jij je zo goed mogelijk voorbereiden op het Quickscan gesprek. Lees daarvoor de volgende aandachtspunten:

  • Stuur alle relevante stukken en informatie vooraf toe. Dan kunnen we meteen slim advies geven.
  • Denk goed na over jouw situatie en jouw vraag.
  • Bereid je voor door de verstrekte informatie in je hoofd paraat hebben. 
  • Wij zullen je meerdere vragen stellen naar aanleiding van jouw vraag en het vraagstuk dat je wilt oplossen. Het helpt als je zelf al over de mogelijke oplossingsrichtingen hebt nagedacht.

Wat mag je van de Quickscan verwachten 

 Je krijgt in het gesprek direct een vrijblijvende Quickscan van jouw situatie en mondeling advies voor de slimste aanpak. Je weet dan wat je als eerste moet gaan doen en kun je besluiten om ons in te schakelen voor advies en ondersteuning. 

Geheimhouding

Wij zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Je kunt daarom rekenen op de geheimhoudingsplicht en de andere gedragsregels van het RB. We gaan strikt vertrouwelijk om met de informatie die je ons toevertrouwt. Jouw informatie delen wij dus niet met anderen. Alles wat wij corresponderen en bespreken blijft tussen ons. Lees ook onze Privacyverklaring

Telefonische ondersteuning nodig?

Als je wilt overleggen over de aanlevering van de informatie, bel dan 040-8422545.

Ontvang een gratis Quickscan!