Verkoop bedrijf

Jouw bedrijf is succesvol. Je acht de tijd rijp om het te verkopen. Maar je loopt tegen allerlei zaken aan die eerst geregeld moeten worden. Regels, fiscale wetten en vergunningen waar je geen ervaring mee hebt, maar waar je zo snel mogelijk duidelijkheid over wil hebben. Zodat je nu jouw bedrijf zo goed mogelijk verkoopt.

Waarom zou je advies over verkoop van je bedrijf inwinnen?

Natuurlijk heb je informatie opgehaald bij collega-ondernemers of op internet. Je hebt echter behoefte aan duidelijkheid. Een direct antwoord op jouw vragen:

 • Hoe vind ik geschikte kopers?
 • Hoe weet ik dat de juiste koper gevonden heb?
 • Hoe pak ik het verkooptraject het beste aan?
 • Welk vraagprijs moet ik bij de koper neerleggen?
 • Hoe kan ik het de verkoop fiscaal, juridisch en financieel het beste regelen?
 • Wat moet er in het koopcontract met de koper staan?
 • Wat moet ik verder juridisch allemaal regelen?

Je wil geen tijd en geld verliezen door verkeerde beslissingen. Dus is het belangrijk dat je alles op de juiste manier en in de juiste volgorde aanpakt.

Wij helpen innovatieve ondernemers bij de verkoop van hun bedrijf

Als belastingadviseur en financiële specialist staan we al jaren naast ondernemers. We delen kennis, ondersteunen, sturen en organiseren. Soms nemen we regelzaken uit handen of geven een duwtje in de rug. Maar we doen het altijd samen. Zodat jij succesvol kan ondernemen.

 

Daarom is stap 1 een goed gesprek.

 

Daaruit volgt direct stap 2: Een strategie met een gespecificeerd investeringsoverzicht. Na jouw akkoord gaan we direct aan de slag. Want we begrijpen dat je vooruit wil. Onze ideeën toetsen we aan jouw ambities. Zo ontstaat snel een duidelijk beeld van de beste kandidaten voor mijn bedrijf, de voorbereiding van de verkoop, de waarde van mijn bedrijf en meest succesvolle aanpak voor de verkoop.

 

Stap 3 is een uitgebreid fiscaal juridisch advies met projectplan en tijdslijn. Het advies is specifiek, meetbaar en volledig op jouw situatie toegesneden. Zo weten alle betrokkenen vooraf welke taken wanneer uitgevoerd moeten worden en met welk doel.

 

Stap 4 is de uitvoering. Wij houden een vinger aan de pols, sturen bij, enthousiasmeren en motiveren. Daarnaast zijn we troubleshooter en sparringpartner voor alle betrokkenen en zorgen ervoor dat jij grip houdt.

Pak die kans op succesvolle verkoop van jouw bedrijf!

Wij zorgen ervoor dat jij je volledig kan concentreren op jouw bedrijf. Onze  adviseurs staan klaar om je te helpen. Maak vrijblijvend kennis met onze gedegen aanpak en jarenlange ervaring op het gebied van verkoop van bedrijven. Vraag de gratis quickscan aan. Wil je direct vooruit? Maak dan een afspraak voor een strategiegesprek.


Gun jezelf de beste investering voor een succesvolle verkoop van jouw bedrijf.

Voorbeelden van onze diensten

Wat kunnen we je leveren:

 • screening kandidaten koop bedrijf
 • fiscaal juridische advies verkoop bedrijf
 • bedrijfswaardering en prijsbepaling
 • begeleiding verkoop bedrijf
 • koopovereenkomst bedrijf

Gratis Quickscan

Maak vrijblijvend kennis en vraag nu de gratis Quickscan aan. Je kunt ons ook bellen op 040-8422545 of ons een terugbelverzoek sturen.

Handige checklist

Goed voorbereid op gesprek over de verkoop van jouw bedrijf? Download nu onze gratis checklist verkoop bedrijf.

Checklist Comprato Adviseurs Bedrijf
Word – 187,1 KB 416 downloads

Onze specialisten

Onze specialisten staan klaar om je te helpen met advies en begeleiding voor de verkoop van jouw bedrijf.

Klantcase

Succesvolle verkoop bedrijf gerealiseerd, opbrengst cash privé in handen

De verkoop van het bedrijf is het moment waarop een ondernemer de beloning voor zijn visie, doorzettingsvermogen en harde werken kan verzilveren. Het is belangrijk dat die verkoop succesvol is en hij er zoveel mogelijk aan overhoudt. Een goede voorbereiding voor de daadwerkelijke verkoop en goede advisering en begeleiding tijdens de verkoop zijn daarvoor cruciaal.

Blogs over bedrijf en ondernemen

We delen graag onze kennis en ervaring. Klik hieronder en lees onze tips waarmee jij vooruit komt.