Aanbevelingen

Wat zeggen mensen over Ton van den Broek

Ton is een zeer ervaren fiscalist, die er altijd voor gaat. Het oog en oor hebben voor de wensen van zijn cliënten en het omzetten daarvan in praktische oplossingen zijn zijn grote kracht. Gedreven als hij is in zijn vakgebied, zijn een goede relatie met alle stakeholders en het toepassen van de menselijke maat voor hem net zo belangrijk.
Een vakman bij uitstek.

Irmgard Paasschens

Ton is een zeer gedreven en ervaren (belasting)adviseur. Hij is goed bereikbaar, snel, flexibel en komt met goede oplossingen. Ton houdt het doel van het advies voor ogen en verzandt niet in details, wat prettig is.

Bjorn van Venrooij

Samenwerking met Ton is echt aan te bevelen. Hij is zeer deskundig op zijn vakgebied en heeft een goede kennis van aangrenzende vakgebieden. De kwaliteit van zijn werk wordt versterkt door zijn ervaring als manager in dienst van bedrijven en als zelfstandig ondernemer. Dit alles maakt zijn werk degelijk, betrouwbaar en duurzaam. Ton is als mens een fijne persoonlijkheid om mee samen te werken. Hij is open, betrouwbaar, enthousiast en integer.

Hans Prein

Ton is een zeer betrouwbare en innemende persoonlijkheid. Hij doet wat hij zegt en zegt wat hij doet.
Hij is empathisch, contactueel vaardig en staat snel voor anderen klaar. Naast een goede spreker is Ton ook een goed luisteraar. Hij is een echte doorzetter en behoudt overzicht. Hij werkt gestructureerd en planmatig. Qua leiderschap combineert hij strategie met resultaat- & oplossingsgericht werken. Ton past goed in een dynamische werkomgeving, waarin hij met cijfers en feiten overtuigt. Hij heeft een goed gevoel voor verhoudingen. 

Rob Boerboom

Ton en ik zijn samen regelmatig op bezoek geweest bij ondernemers die behoefte hadden aan proces optimalisatie. Ton had daarbij altijd het perspectief en het belang van de ondernemer voor ogen en heeft een goede verbeelding voor toekomstige ontwikkelingen om het succes te optimaliseren.

Geert van der Weide

Ton is een verbinder. Tussen mensen en tussen processen. Gestructureerd, goed onderbouwd en stapsgewijs bereikt Ton zijn doelen. In onze samenwerking stond Ton open voor een andere aanpak, waarbij we samen eerst een stevig fundament gelegd hebben. Hierdoor werd de uitvoering een soepele en prettige invuloefening. Ton houdt je scherp en je kunt op ‘m rekenen.

Marlene Dekkers

Ik heb mijn samenwerking met Ton als zeer prettig ervaren. Binnen de sales heeft hij een goede kennis van verkoop, marketing en planning en weet hij deze te vertalen naar producten, handelingen en doelen. Ook weet hij zijn kennis met veel enthousiasme en gedrevenheid over te brengen naar leden in het sales team.

Kawah Cheng

Ik heb Ton leren kennen als een zeer gedreven en gepassioneerde man. Ton stelt zeer intelligente vragen en leert snel.

Buiten het feit dat Ton zeer ondernemend en opgeruimd van karakter is, is hij bovenal een zeer prettig persoon om mee te praten en van gedachten te wisselen.

Ik kan Ton van harte aanbevelen.

Koert Verriet

Wat is jouw vraag?

Of bel ons voor een persoonlijke kennismaking.