Internationale groei

Je ziet kansen voor jouw product of dienst in het buitenland. De eerste klanten zijn enthousiast. Dat smaakt naar meer. Maar je loopt tegen allerlei zaken aan die eerst geregeld moeten worden. Regels, fiscale wetten en vergunningen waar je geen ervaring mee hebt, maar waar je zo snel mogelijk duidelijkheid over wil hebben. Zodat je nu alle verkoopkansen kunt pakken.

Waarom zou je advies over internationale groei inwinnen?

Natuurlijk heb je informatie opgehaald bij collega-ondernemers of de Kamer van Koophandel. Je hebt echter behoefte aan duidelijkheid. Een direct antwoord op jouw vragen:

 • Aan welke regels moet ik voldoen om in een ander land te mogen verkopen?
 • Hoe moet ik de financiële administratie voor de export inrichten?
 • Met welke btw-regels krijgen ik te maken bij export?
 • Kan ik zelf vanuit Nederland verkopen of is het beter een agent in te schakelen?
 • Wanneer is het financieel interessant om een eigen vestiging in het buitenland te openen?
 • Welke prijzen moet ik berekenen aan onze vestigingen in het buitenland?
 • Hoe zit het met de belastingregels in het buitenland?

Je wil geen tijd en geld verliezen door verkeerde beslissingen. Dus is het belangrijk dat je alles op de juiste manier en in de juiste volgorde aanpakt.

Wij helpen innovatieve ondernemers bij hun internationale groei en export in Europa, Noord-Amerika en Azië

Als adviseur export staan we al jaren naast ondernemers. We delen kennis, ondersteunen, sturen en organiseren. Soms nemen we regelzaken uit handen of geven een duwtje in de rug. Maar we doen het altijd samen. Zodat jij succesvol kan exporteren en expanderen.

 

Daarom is stap 1 een goed gesprek.

 

Daaruit volgt direct stap 2: Een strategie met een gespecificeerd investeringsoverzicht. Na jouw akkoord gaan we direct aan de slag. Want we begrijpen dat je vooruit wil. Onze ideeën toetsen we aan jouw ambities. Zo ontstaat snel een duidelijk beeld van de internationale markt, de verkoopkansen, de mogelijkheden voor financiering, de beste inrichting van je organisatie en meest succesvolle aanpak bij export.

 

Stap 3 is een uitgebreid fiscaal juridisch advies met projectplan en tijdslijn. Het advies is specifiek, meetbaar en volledig op jouw situatie toegesneden. Zo weten alle betrokkenen vooraf welke taken wanneer uitgevoerd moeten worden en met welk doel.

 

Stap 4 is de uitvoering. Wij houden een vinger aan de pols, sturen bij, enthousiasmeren en motiveren. Daarnaast zijn we troubleshooter en sparringpartner voor alle betrokkenen en zorgen ervoor dat jij grip houdt.

Pak die kans op succesvolle internationale groei!

Wij zorgen ervoor dat jij je volledig kan concentreren op de internationale groei van jouw bedrijf. Onze  adviseurs export staan klaar om je te helpen. Maak vrijblijvend kennis met onze gedegen aanpak en jarenlange ervaring op het gebied van internationale groei en export. Vraag de gratis quickscan aan. Wil je direct vooruit? Maak dan een afspraak voor een strategiegesprek.


Gun jezelf de beste investering voor een gezonde internationale groei.

Voorbeelden van onze diensten

Wat kunnen we je leveren:

 • analyse internationale verkoopkansen
 • analyse administratieve werkprocessen
 • BTW advies voor export
 • fiscaal juridisch advies voor eigen buitenlandse vestigingen
 • advies transfer pricing producten
 • verbeterplan verkoopprocessen
 • verbeterplan administratieve processen

Gratis Quickscan

Maak vrijblijvend kennis en vraag nu de gratis Quickscan aan. Je kunt ons ook bellen op 040-8422545 of ons een terugbelverzoek sturen.

Handige checklist

Goed voorbereid op gesprek over de internationale groei van jouw bedrijf? Download nu onze gratis checklist internationale groei.

Checklist Comprato Adviseurs Bedrijf
Word – 187,1 KB 421 downloads

Onze specialisten

Onze specialisten staan klaar om je te helpen met advies en begeleiding voor de groei van jouw bedrijf.

Klantcases

De passie van Comprato Adviseurs is HighTech ondernemers in Zuidoost Brabant vooruit te helpen. Zij doen namelijk bijzondere, vernieuwende dingen. Lees hier meer over verschillende cases van klanten van Comprato met betrekking tot bedrijf gerelateerde zaken.

Blogs over bedrijf en ondernemen

We delen graag onze kennis en ervaring. Klik hieronder en lees onze tips waarmee jij vooruit komt.