Veelgevraagde diensten

Bespaar tijd en kosten door te kiezen voor een van de veelgevraagde diensten. 

Quickscan

Gratis

Je zit met een lastig vraagstuk en wil hier graag zo snel mogelijk een goede oplossing voor vinden. We gaan zorgvuldig kijken naar je vraag en alleen als we je daadwerkelijk verder kunnen helpen gaan we graag met je in zee. 

Strategiegesprek

Prijs op aanvraag

Ieder fiscaal, juridisch of financieel vraagstuk is specifiek en vraagt voor extra aandacht. Daarom kijken we in een strategiegesprek graag met je mee voordat we adviezen of begeleiding geven, zonder onnodig tijd en geld te verliezen.

Fiscaal Juridisch advies

Prijs op aanvraag

Vrijwel alle fiscale vraagstukken hebben ook juridische aspecten en andersom. Des te eerder we beide vraagstukken samenbrengen, des te eerder we een oplossing voor jouw probleem kunnen vinden. 

Financiële analyse

Prijs op aanvraag

Vrijwel alle processen in jouw bedrijf hebben financiële aspecten. Als je vooruit wil met je bedrijf wil je weten waar je financieel staat. Door middel van een financiële analyse kunnen we dit samen vaststellen en kijken waar de verbeterkansen liggen. 

Scenarioplan

Prijs op aanvraag

Sta je voor een lastige financieel keuze waarbij er meerdere positieve of negatieve scenario’s denkbaar zijn en weet je niet wat het beste is voor je toekomst? Dan bespaart het fiscaal/financieel scenarioplan veel tijd in je zoektocht naar de beste keuze.

Contracten

Prijs op aanvraag

Goede afspraken bieden duidelijkheid. Dan kun je zorgeloos in je bedrijf of privé verder. Wij helpen je graag met het vaststellen van deze afspraken en zetten ze daarna in een helder contract. Zo ontstaat er houvast en dat bespaart later een hoop gedoe en kosten.  

Second opinion

Prijs op aanvraag

De fiscale wetgeving is complex. Daarom heb je de deskundigheid van een belastingadviseur, accountant of notaris ingeroepen. Maar je twijfelt of je wel het goede advies voor jouw vraagstuk hebt gekregen. Je wilt een second opinion voordat je beslissingen neemt.

Cijfers en aangiften

Prijs op aanvraag

Jij wilt ondernemen, vooruitkijken en je vindt inzicht in je cijfers verkrijgen belangrijk. Maar je wilt weten hoe je financieel staat en wat financiële gevolgen zijn van jouw plannen. Je zoekt hulp met cijfers en belastingaangiften.