Bedrijfsherstructurering

Jouw bedrijf is flink gegroeid.  Maar er hebben ook veranderingen buiten en binnen jouw bedrijf plaatsgevonden.  Het rendement van jouw bedrijf blijft daardoor achter. En de risico's zijn toegenomen. Je wilt zo snel mogelijk doorgroeien. Maar je loopt tegen allerlei zaken aan die eerst geregeld moeten worden. Regels, fiscale wetten en financiële zaken waar je geen ervaring mee hebt, maar waar je zo snel mogelijk duidelijkheid over wil hebben. 

Waarom zou je advies over bedrijfsherstructurering inwinnen?

Natuurlijk heb je informatie opgehaald bij collega-ondernemers of de Kamer van Koophandel. Je hebt echter behoefte aan duidelijkheid. Een direct antwoord op jouw vragen:

 • Zit ik met mijn bedrijf nog wel in de juiste rechtsvorm?
 • Hoe zorg ik dat mijn bedrijf zo min mogelijk belasting betaalt?
 • Welke financieringsmogelijkheden zijn er voor mijn bedrijf?
 • Kan ik de aansprakelijkheidsrisico's voor mijzelf en mijn bedrijf drastisch beperken?
 • Hoe zorg ik voor dat ik zo min mogelijk belasting betaal als ik mijn bedrijf verkoop?
 • Welke nieuwe afspraken moet ik met financiers, klanten en leveranciers maken, zodat mijn bedrijf kan overleven?

Mogelijk ben je al te rade gegaan bij collega-ondernemers of op internet. Je hebt echter uiteenlopende antwoorden gekregen waarvan je niet weet welke juist is. En waar moet je beginnen?
Je wilt geen tijd en geld verliezen door verkeerde beslissingen. Hoe zorg je er voor dat je alles goed aanpakt in de goede volgorde?

Wij helpen innovatieve ondernemers bij de herstructurering van hun bedrijf

Als belastingadviseur en financieel specialist staan we al jaren naast ondernemers. We delen kennis, ondersteunen, sturen en organiseren. Soms nemen we regelzaken uit handen of geven een duwtje in de rug. Maar we doen het altijd samen. Zodat jij succesvol kan exporteren en expanderen.

 

Daarom is stap 1 een goed gesprek.

 

Daaruit volgt direct stap 2: Een strategie met een gespecificeerd investeringsoverzicht. Na jouw akkoord gaan we direct aan de slag. Want we begrijpen dat je vooruit wil. Onze ideeën toetsen we aan jouw ambities. Zo ontstaat snel een duidelijk beeld van jouw bedrijf, de toekomstkansen, de mogelijkheden voor herfinanciering, de aansprakelijkheden en de meest succesvolle aanpak voor de herstructurering.

 

Stap 3 is een uitgebreid fiscaal juridisch advies met projectplan en tijdslijn. Het advies is specifiek, meetbaar en volledig op jouw situatie toegesneden. Zo weten alle betrokkenen vooraf welke taken wanneer uitgevoerd moeten worden en met welk doel.

 

Stap 4 is de uitvoering. Wij houden een vinger aan de pols, sturen bij, enthousiasmeren en motiveren. Daarnaast zijn we troubleshooter en sparringpartner voor alle betrokkenen en zorgen ervoor dat jij grip houdt.

Pak die kans op een succesvolle herstructurering!

Wij zorgen ervoor dat jij je volledig kan concentreren op de nieuwe groei van jouw bedrijf. Onze  adviseurs staan klaar om je te helpen. Maak vrijblijvend kennis met onze gedegen aanpak en jarenlange ervaring op het gebied van herstructuring. Vraag de gratis quickscan aan. Wil je direct vooruit? Maak dan een afspraak voor een strategiegesprek.


Gun jezelf de beste investering voor een gezonde nieuwe groei van jouw bedrijf.

Voorbeelden van onze diensten

 • fiscaal advies herstructurering ondernemingsstructuur
 • analyse financiële situatie bedrijf
 • analyse juridische aansprakelijkheden
 • fiscaal advies voorbereiden bedrijf op verkoop
 • corporate recovery advies en begeleiding

Gratis Quickscan

Maak vrijblijvend kennis en vraag nu de gratis Quickscan aan. Je kunt ons ook bellen op 040-8422545 of ons een terugbelverzoek sturen.

Handige checklist

Wil je goed voorbereid met ons in gesprek over de herstructurering van jouw bedrijf?  Download dan onze Checklist herstructurering bedrijf:

Checklist Comprato Adviseurs Bedrijf
Word – 187,1 KB 409 downloads

Onze specialisten

Onze specialisten staan klaar om je te helpen met advies en begeleiding voor de de herstructurering van jouw bedrijf.

Klantcase

Fors belastingvoordeel door advies: van B.V. naar eenmanszaak 

Het maakt fiscaal nogal wat uit of je kiest voor een B.V., v.o.f. of eenmanszaak als rechtsvorm voor jouw bedrijf. Plus: In de loop van de tijd kan een eerder gekozen rechtsvorm fiscaal niet meer de gunstigste zijn. Zeker als er iets ingrijpends gebeurt, zoals de verkoop van bedrijfsgrond. Dan wordt duidelijk of het bedrijf fiscaal nog in de juiste jas zit.

Blogs over bedrijf en ondernemen

We delen graag onze kennis en ervaring. Klik hieronder en lees onze tips waarmee jij vooruit komt.