Vastgoed en vermogen

Als ondernemer ben je succesvol. Je houdt geld over en jouw vermogen groeit. Een deel zit in uw woning of in bedrijfsvastgoed. Dat vermogen wil je in stand houden. Sterker nog, je wilt dat vermogen zo goed mogelijk laten renderen. Maar hoe doe je dat? En heb je de risico's goed afgedekt? Je wilt nu het rendement en de waarde van jouw vastgoed en vermogen verbeteren. Zodat je je volledig kunt concentreren op jouw bedrijf.

Waarom zou je advies voor jouw vastgoed en vermogen inwinnen?

Natuurlijk heb je informatie opgehaald bij collega-ondernemers, vrienden of op internet. Je krijgt echter uiteenlopende meningen. Je hebt echt behoefte aan duidelijkheid. Een direct antwoord op jouw vragen:

 • Welk inkomen kan ik nu en later verwachten uit mijn vastgoed en vermogen?
 • Welke risico's loop ik voor de waarde van mijn vastgoed en vermogen?
 • Wat moet ik doen om dat inkomen en de waarde van mijn vermogen te beschermen?
 • Moet ik mijn vastgoed en vermogen fiscaal het beste in mijn bedrijf plaatsen of juist niet?
 • Moet ik nu mijn vastgoed verkopen of juist aanhouden?
 • Kan ik het beste investeren in verduurzaming van mijn oudere bedrijfsvastgoed en hoe dan?

Je wil geen tijd en geld verliezen door verkeerde beslissingen. Dus is het belangrijk dat je alles op de juiste manier en in de juiste volgorde aanpakt.

Wij helpen ondernemers met vastgoed en vermogen

Als belastingadviseur en financieel specialist staan we al jaren naast ondernemers. We delen kennis, ondersteunen, sturen en organiseren. Soms nemen we regelzaken uit handen of geven een duwtje in de rug. Maar we doen het altijd samen. Zodat jij succesvol kan ondernemen en verder kunt met jouw leven.

 

Daarom is stap 1 een goed gesprek.

 

Daaruit volgt direct stap 2: Een strategie met een gespecificeerd investeringsoverzicht. Na jouw akkoord gaan we direct aan de slag. Want we begrijpen dat je vooruit wil. Onze ideeën toetsen we aan jouw wensen. Zo ontstaat snel een duidelijk beeld van jouw persoonlijke en financiële situatie, jouw bedrijf, de pensioenregelingen en de beste fiscaal juridische en financiële regeling van jouw oudedagsvoorziening.

 

Stap 3 is een uitgebreid Scenarioplan met tijdslijn. Het Scenarioplan is specifiek, meetbaar en volledig op jouw situatie toegesneden. Zo weten alle betrokkenen waaraan ze aan toe zijn en welke taken wanneer uitgevoerd moeten worden en met welk doel.

 

Stap 4 is de uitvoering. Wij houden een vinger aan de pols, sturen bij, enthousiasmeren en motiveren. Daarnaast zijn we troubleshooter en sparringpartner voor alle betrokkenen en zorgen ervoor dat jij grip houdt.

Zorg voor jouw vastgoed en vermogen!

Wij zorgen ervoor dat jij je een goede inzicht hebt in jouw vastgoed en vermogen krijgt. En geven je advies hoe je het rendement en de waarde kunt verbeteren. Onze  belastingadviseurs en vermogensadviseurs staan klaar om je te helpen. Maak vrijblijvend kennis met onze gedegen aanpak en jarenlange ervaring op het gebied van vastgoed en vermogen. Vraag de gratis Quickscan aan. Wil je direct vooruit? Maak dan een afspraak voor een Strategiegesprek.

Voorbeelden van onze diensten

Wat kunnen we je  leveren:

 • Inventarisatie inkomen en waarde van vermogen t.b.v. vermogensplanning
 • Fiscaal advies vermogensplanning 
 • Analyse financiële gevolgen aankoop vastgoed
 • Analyse financiële gevolgen verkoop vastgoed
 • Advies verduurzaming vastgoed
 • Taxatie vastgoed 

Gratis Quickscan

Maak vrijblijvend kennis en vraag nu de gratis Quickscan aan. Je kunt ons ook bellen op 040-8422545 of ons een terugbelverzoek sturen.

Handige checklist

Goed voorbereid op gesprek over jouw vastgoed en vermogen? Download nu onze gratis checklist vastgoed en vermogen ondernemers.

Checklist Comprato Adviseurs Prive
Word – 182,9 KB 401 downloads

Onze specialisten

Onze specialisten staan klaar om je te helpen met advies over jouw vastgoed en vermogen.

Klantcases

Optimale belastingbesparing bij investering in vastgoed

Bij beslissingen rondom de aankoop van vastgoed is het rendement dat je op dat vastgoed gaat maken doorslaggevend. Daarom is het belangrijk dat je bij de aankoop de juiste juridische, fiscale en financiële keuzes maakt. Een goede analyse vóór de daadwerkelijke aankoop en integraal advies en begeleiding tijdens de aankoop zijn daarvoor cruciaal.

Blogs over vastgoed en vermogen

We delen graag onze kennis en ervaring. Klik hieronder en lees onze tips waarmee jij vooruit komt.