Start van jouw bedrijf

Je hebt een heel mooi product bedacht. Dat wil je graag succesvol maken. In je huidige werkomgeving gaat dat echter niet lukken. Daarom ben je van plan om daarvoor een bedrijf te starten. Gefeliciteerd, jouw besluit getuigt van lef! Maar je loopt tegen allerlei zaken aan die eerst geregeld moeten worden. Regels, fiscale wetten en financiële zaken waar je geen ervaring mee hebt, maar waar je zo snel mogelijk duidelijkheid over wil hebben. Zodat je nu met jouw bedrijf kunt starten.

Waarom advies over start van je bedrijf inwinnen?

Natuurlijk heb je informatie opgehaald bij collega-ondernemers of de Kamer van Koophandel. Je hebt echter behoefte aan duidelijkheid. Een direct antwoord op jouw vragen:

 • Start ik als B.V. of als eenmanszaak?
 • Hoe zet ik mijn product in de markt?
 • Welke prijzen moet ik berekenen?
 • Welke opbrengsten en inkomsten ga ik verdienen?
 • Hoe zorg ik dat zo min mogelijk belasting hoef te betalen?
 • Hoe organiseer ik mijn bedrijf?
 • Waar kan ik financiering vinden?
 • Wat moet ik doen qua administratie?
 • En wat moet ik verder allemaal nog regelen?

Je wil geen tijd en geld verliezen door verkeerde beslissingen. Dus is het belangrijk dat je alles op de juiste manier en in de juiste volgorde aanpakt.

Wij helpen innovatieve ondernemers bij de succesvolle start van hun bedrijf

Als belastingadviseur en financieel deskundige staan we al jaren naast ondernemers. We delen kennis, ondersteunen, sturen en organiseren. Soms nemen we regelzaken uit handen of geven een duwtje in de rug. Maar we doen het altijd samen. Zodat jij succesvol kan starten en groeien.

 

Daarom is stap 1 een goed gesprek.

 

Daaruit volgt direct stap 2: Een strategie met een gespecificeerd investeringsoverzicht. Na jouw akkoord gaan we direct aan de slag. Want we begrijpen dat je vooruit wil. Onze ideeën toetsen we aan jouw ambities. Zo ontstaat snel een duidelijk beeld van jouw markt, de verkoopkansen, de mogelijkheden voor financiering, de beste inrichting van je organisatie en meest succesvolle aanpak voor de start van jouw bedrijf.

 

Stap 3 is een uitgebreid fiscaal juridisch advies met projectplan en tijdslijn. Het advies is specifiek, meetbaar en volledig op jouw situatie toegesneden. Zo weten alle betrokkenen vooraf welke taken wanneer uitgevoerd moeten worden en met welk doel.

 

Stap 4 is de uitvoering. Wij houden een vinger aan de pols, sturen bij, enthousiasmeren en motiveren. Daarnaast zijn we troubleshooter en sparringpartner voor alle betrokkenen en zorgen ervoor dat jij grip houdt.

Pak die kans op een succesvolle start van jouw bedrijf!

Wij zorgen ervoor dat jij je volledig kan concentreren op de succesvolle groei van jouw bedrijf. Onze  adviseurs staan klaar om je te helpen. Maak vrijblijvend kennis met onze gedegen aanpak en jarenlange ervaring op het gebied van de start en groei van Hightech bedrijven. Vraag de gratis quickscan aan. Wil je direct vooruit? Maak dan een afspraak voor een strategiegesprek.


Gun jezelf de beste investering voor een gezonde start en groei.

Voorbeelden van onze diensten

Wat kunnen we je leveren:

 • Fiscaal juridisch advies rechtsvorm voor jouw bedrijf
 • Begeleiding ondernemingsplan
 • Opzetten financiële administratie
 • Advies financiering startkapitaal
 • Opstellen algemene voorwaarden

Gratis Quickscan

Maak vrijblijvend kennis en vraag nu de gratis Quickscan aan. Je kunt ons ook bellen op 040-8422545 of ons een terugbelverzoek sturen.

Handige checklist

Wil je goed voorbereid met ons in gesprek over de start van jouw bedrijf?  Download dan onze Checklist start bedrijf:

Checklist Comprato Adviseurs Bedrijf
Word – 187,1 KB 443 downloads

Onze specialisten

Onze specialisten staan klaar om je te helpen met advies en begeleiding voor de start van jouw bedrijf.

Klantcases

Duidelijkheid over gewenst inkomen bij start bedrijf

Bij het starten van een bedrijf hoort ondernemerschap. Dat betekent dat je zelf verantwoordelijk bent of er voldoende inkomen binnenkomt. Voorkom financiële en persoonlijke spanningen. Zorg dat je inkomen voldoende is om de lopende huishoudelijke uitgaven te betalen . Goed inzicht in het benodigde ondernemersinkomen is daarom essentieel voor een succesvolle start van je bedrijf. 

Blogs over bedrijf en ondernemen

We delen graag onze kennis en ervaring. Klik hieronder en lees onze tips waarmee jij vooruit komt.