Expertises Bedrijf

Bekijk hier alle expertises gerelateerd aan jouw bedrijf.

Start bedrijf

Je hebt mooi product en je wil daarmee een eigen bedrijf beginnen, maar je loopt tegen allerlei zaken aan die eerst geregeld moeten worden. Je zoekt duidelijkheid en ondersteuning.

Aankoop bedrijf

 

Je wilt voor jezelf beginnen en wilt een bedrijf kopen. Maar je loopt tegen zaken aan die eerst aandacht nodig hebben. Je wil weten hoe je het bedrijf het beste kunt kopen. 

Bedrijfsgroei

Je bedrijf heeft altijd goed gegroeid. Maar je loopt tegen allerlei zaken aan die het groeiproces tegenhouden. Je wil duidelijkheid zodat je kunt doorgroeien.

Samenwerking en participatie

Je bedrijf groeit gestaag en je wil vooruit, maar je ziet nieuwe kansen die je niet alleen kunt oppakken. Je wil advies over samenwerking en participatie inwinnen.

Internationale groei

Je ziet kansen voor jouw bedrijf in het buitenland. Maar je wil geen tijd en geld verliezen door verkeerde beslissingen. Je hebt behoefte aan een duidelijk antwoord op jouw vragen.

Bedrijfs-herstructurering

Je bedrijf is gegroeid en er hebben veranderingen plaatsgevonden. Maar het rendement blijft te laag en de risico's te hoog. Je wil duidelijkheid zodat je kunt blijven doorgroeien. 

Beëindiging samenwerking

Samen met een mede-eigenaar of participant heb je je bedrijf laten groeien. Maar je komt erachter dat deze persoon niet meer de juiste partij is. Je zoekt een oplossing. 

Verkoop bedrijf

Je bedrijf is succesvol en het is tijd om het te verkopen. Maar je loopt tegen zaken aan die eerst aandacht nodig hebben. Je wil weten hoe je je bedrijf zo goed mogelijk verkoopt. 

Klantcases

We hebben al vele ondernemers naar tevredenheid geholpen. Lees onze klantcases.