Bedrijfsgroei

Je bedrijf groeide tot nu toe goed. De vooruitzichten zijn prima.  Maar je loopt tegen allerlei zaken aan die eerst geregeld moeten worden, wil je kunnen doorgroeien. Financiële vraagstukken, fiscale wetten en organisatorische issues waar je geen ervaring mee hebt, maar waar je zo snel mogelijk duidelijkheid over wil hebben. Zodat je nu kunt doorgroeien met jouw bedrijf.

Waarom zou je advies over bedrijfsgroei inwinnen?

Natuurlijk heb je informatie opgehaald bij collega-ondernemers of de Kamer van Koophandel. Je hebt echter behoefte aan duidelijkheid. Een direct antwoord op jouw vragen:

 • Is de huidige rechtsvorm van mijn bedrijf (eenmanszaak, v.o.f.) fiscaal juridisch nog wel het beste? Of moet ik die omzetten in een B.V.?
 • Moet ik financiering aantrekken om te kunnen doorgroeien?
 • Hoe kan ik de administratie het beste inrichten, zodat ik altijd actuele en juiste cijfers heb?
 • Hoe zorg ik er voor dat klanten op tijd betalen?
 • Hoe zorg ik er voor dat iedere medewerker weet wat hij/zij moet doen?
 • Hoe zorg ik er voor dat medewerkers goed samenwerken?
 • Wat moet ik doen zodat klanten mijn bedrijf aanbevelen?

Je wil geen tijd en geld verliezen door verkeerde beslissingen. Dus is het belangrijk dat je alles op de juiste manier en in de juiste volgorde aanpakt.

Wij helpen innovatieve ondernemers bij hun bedrijfsgroei

Als belastingadviseur en financieel specialist staan we al jaren naast ondernemers. We delen kennis, ondersteunen, sturen en organiseren. Soms nemen we regelzaken uit handen of geven een duwtje in de rug. Maar we doen het altijd samen. Zodat jij succesvol kan exporteren en expanderen.

 

Daarom is stap 1 een goed gesprek.

 

Daaruit volgt direct stap 2: Een strategie met een gespecificeerd investeringsoverzicht. Na jouw akkoord gaan we direct aan de slag. Want we begrijpen dat je vooruit wil. Onze ideeën toetsen we aan jouw ambities. Zo ontstaat snel een duidelijk beeld van de kansen op omzetgroei, de gewenste financiering, de beste inrichting van je organisatie en meest succesvolle aanpak voor de groei.

 

Stap 3 is een uitgebreid fiscaal juridisch advies met projectplan en tijdslijn. Het advies is specifiek, meetbaar en volledig op jouw situatie toegesneden. Zo weten alle betrokkenen vooraf welke taken wanneer uitgevoerd moeten worden en met welk doel.

 

Stap 4 is de uitvoering. Wij houden een vinger aan de pols, sturen bij, enthousiasmeren en motiveren. Daarnaast zijn we troubleshooter en sparringpartner voor alle betrokkenen en zorgen ervoor dat jij grip houdt.

Pak die kans op succesvolle groei van jouw bedrijf!

Wij zorgen ervoor dat jij je volledig kan concentreren op de groei van jouw bedrijf. Onze  adviseurs staan klaar om je te helpen. Maak vrijblijvend kennis met onze gedegen aanpak en jarenlange ervaring op het gebied van groei van innovatieve bedrijven. Vraag de gratis quickscan aan. Wil je direct vooruit? Maak dan een afspraak voor een strategiegesprek.


Gun jezelf de beste investering voor een succesvolle bedrijfsgroei.

Voorbeelden van onze diensten

 • fiscaal advies omzetting rechtsvorm
 • analyse financieringsbehoefte bedrijf
 • analyse klantenbestand en omzetsamenstelling
 • financiële begrotingen
 • verbeterplan administratieve processen
 • analyse werkprocessen
 • analyse taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden van afdelingen en medewerkers
 • verbeterplan verkoopprocessen

Gratis Quickscan

Maak vrijblijvend kennis en vraag nu de gratis Quickscan aan. Je kunt ons ook bellen op 040-8422545 of ons een terugbelverzoek sturen.

Handige checklist

Wil je goed voorbereid met ons in gesprek over de groei van jouw bedrijf?  Download dan onze Checklist gezonde groei bedrijf:

Checklist Comprato Adviseurs Bedrijf
Word – 187,1 KB 404 downloads

Onze specialisten

Onze specialisten staan klaar om je te helpen met advies en begeleiding voor de groei van jouw bedrijf.

Klantcases

De passie van Comprato Adviseurs is hightech ondernemers in Zuidoost Brabant vooruit te helpen. Zij doen namelijk bijzondere, vernieuwende dingen. Lees hier meer over verschillende cases van klanten van Comprato met betrekking tot bedrijf gerelateerde zaken.

Blogs over bedrijf en ondernemen

We delen graag onze kennis en ervaring. Klik hieronder en lees onze tips waarmee jij vooruit komt.